Contact formulier

@
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 15:00
ZondagGesloten

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.


Autobedrijf Selekt B.V.
Rutgershof 9
8161TB EPE

Telefoon: 0623819151
E-mail: [email protected]

U bent van harte welkom!

Veelgestelde vragen


Onze auto’s worden standaard rijklaar aangeboden. U kunt ook kiezen voor extra zekerheid door te kiezen voor één van onze afleverpakketen met BOVAG-garantie.

De auto’s worden standaard aangeboden met een geldige APK van minimaal 5 maanden. Indien u voor één van onze BOVAG-pakketten kiest, wordt de auto met minimaal 1 jaar geldige APK afgeleverd.

Ja, wij ruilen ook auto’s in. Voor een online indicatie kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben ook een zakelijke Whatsapp account om foto’s te ontvangen.

Ja, u kunt ten alle tijden vrijblijvend een proefrit maken. Het advies is wel om vooraf contact op te nemen, zodat hier een afspraak voor gemaakt kan worden.

Wij kopen zorgvuldig in bij merkdealers in Duitsland waar de auto’s eerst worden geïnspecteerd en vervolgens door ons worden ingekocht. De uitgebreide onderhoudshistorie kan bij elke merkdealer (ook in Nederland) opgevraagd worden. Wij staan voor een transparante en eerlijke dienstverlening en doen ons best om aan te tonen dat u bij een betrouwbare partij uw nieuwe auto koopt.

De internetprijzen bij de advertenties zijn altijd all-in. Indien er BTW rust op een voertuig kunnen ondernemers de BTW terugvorderen bij de Belastingdienst. Dit is niet van toepassing voor particuliere kopers. Per voertuig wordt altijd zorgvuldig aangegeven hoe de prijs is opgebouwd (marge of BTW).

Dit is mogelijk voor zakelijke- en particuliere klanten, wij kunnen u hierin adviseren en met u meedenken indien gewenst. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina ‘’Financiering’’.