Over Autobedrijf Selekt B.V.

Autobedrijf Selekt is een autobedrijf dat sinds 2009 actief is in het vervullen van mobiliteitsbehoeftes. Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van auto’s en bieden voor deze voertuigen ook onderhoudsbeurten aan. Door ons selectieve inkoopbeleid hebben wij een voorraad die bestaat uit exclusieve uitvoeringen tegen scherpe prijzen. Onze auto’s zijn in de meeste gevallen afkomstig van de eerste eigenaar en voorzien van een uitgebreide onderhoudshistorie.

Naast het selectief inkopen hebben wij altijd tijd én oor voor u. Een auto kopen moet een fijne ervaring zijn. Het team van Autobedrijf Selekt doet er alles aan om deze fijne ervaring te kunnen realiseren. Geen enkele vraag en wens van de klant is voor ons te veel. Samen met u kijken we graag welke auto de ideale aansluiting is op uw wensen en behoeften. Onze vakmensen doen hun uiterste best om de auto piekfijn op te leveren en in overleg bepaalde wensen te vervullen. Omdat wij zelf beschikken over een werkplaats, kunnen we maatwerk eisen snel realiseren. Daarnaast werken wij al jaren samen met professionele garages die voor dezelfde hoge kwaliteit gaan als wij.

In onze showroom kunt u verschillende modellen bekijken en inspiratie opdoen. Komt u gerust eens langs, wij adviseren u graag onder het genot van een kop koffie. Er is volop parkeergelegenheid en voor de kinderen is er een leuke speelhoek aanwezig.

Graag tot ziens in onze nieuwe showroom!

Team Autobedrijf Selekt B.V.

Eigenaar
Eigenaar