Over Autobedrijf Selekt B.V.

Autobedrijf Selekt is een autobedrijf dat sinds 2009 actief is in het vervullen van mobiliteitsbehoeftes. Een jong team dat geïnspireerd wordt door exclusieve auto’s en de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche zou de juiste omschrijving van ons bedrijf zijn. Wij hebben door de jaren heen voldoende ervaring opgebouwd om u te voorzien van het juiste advies. Door ons selectieve inkoopbeleid hebben wij een voorraad die bestaat uit exclusieve uitvoeringen tegen scherpe prijzen. Onze auto’s zijn in de meeste gevallen afkomstig van de eerste eigenaar en voorzien van een uitgebreide onderhoudshistorie.

Naast het zorgvuldig inkopen nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor u. Het aanschaffen van een auto moet een veilige en betrouwbare ervaring zijn. Het team van Autobedrijf Selekt bestaat uit professionals die er alles aan doen om deze ervaring te kunnen realiseren. Geen enkele vraag en wens van de klant is voor ons te veel. Samen met u kijken we graag welke auto de ideale aansluiting is op uw wensen en behoeften. Onze vakmensen doen hun uiterste best om de auto piekfijn op te leveren en in overleg bepaalde wensen te vervullen. Omdat wij zelf beschikken over een werkplaats, kunnen we maatwerk eisen snel realiseren. Wij bieden dan ook onderhoudsbeurten aan. In onze werkplaats maken we gebruik van de nieuwste technische toepassingen. Bovendien is Autobedrijf Selekt een servicepartner van Mercedes-Benz. Dit betekent dat servicebeurten uitsluitend met originele Mercedes-Benz onderdelen worden uitgevoerd zodat de fabrieksgarantie van Mercedes-Benz behouden wordt.

In september 2019 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe 2000 m2 grote showroom. Hier kunt u verschillende automodellen bekijken en inspiratie opdoen onder het genot van een kop koffie. Er is volop parkeergelegenheid en voor de kinderen is er een leuke speelhoek aanwezig.

Graag tot ziens in onze nieuwe showroom!

Team Autobedrijf Selekt B.V.

Eigenaar
Eigenaar
Eigenaar