Over Autobedrijf Selekt B.V.

Autobedrijf Selekt is een autobedrijf dat sinds 2009 actief is in het vervullen van mobiliteitsbehoeftes. Een jong team dat geïnspireerd wordt door exclusieve auto’s en de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche zou de juiste omschrijving van ons bedrijf zijn. Wij hebben door de jaren heen voldoende ervaring opgebouwd om u te voorzien van het juiste advies. Door ons selectieve inkoopbeleid hebben wij een voorraad die bestaat uit exclusieve uitvoeringen tegen scherpe prijzen. Onze auto’s zijn in de meeste gevallen afkomstig van de eerste eigenaar en voorzien van een uitgebreide onderhoudshistorie.

Naast het zorgvuldig inkopen nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor u. Het aanschaffen van een auto moet een veilige en betrouwbare ervaring zijn. Het team van Autobedrijf Selekt bestaat uit professionals die er alles aan doen om deze ervaring te kunnen realiseren. Geen enkele vraag en wens van de klant is voor ons te veel. Samen met u kijken we graag welke auto de ideale aansluiting is op uw wensen en behoeften. Onze vakmensen doen hun uiterste best om de auto piekfijn op te leveren en in overleg bepaalde wensen te vervullen. Omdat wij zelf beschikken over een werkplaats, kunnen we maatwerk eisen snel realiseren. Wij bieden dan ook onderhoudsbeurten aan. In onze werkplaats maken we gebruik van de nieuwste technische toepassingen. Bovendien is Autobedrijf Selekt een servicepartner van Mercedes-Benz. Dit betekent dat servicebeurten uitsluitend met originele Mercedes-Benz onderdelen worden uitgevoerd zodat de fabrieksgarantie van Mercedes-Benz behouden wordt.

In september 2019 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe 2000 m2 grote showroom. Hier kunt u verschillende automodellen bekijken en inspiratie opdoen onder het genot van een kop koffie. Er is volop parkeergelegenheid en voor de kinderen is er een leuke speelhoek aanwezig.

Graag tot ziens in onze nieuwe showroom!

Team Autobedrijf Selekt B.V.

Eigenaar
Eigenaar

Veelgestelde vragen

Wordt de auto rijklaar afgeleverd of rekenen jullie afleverkosten?
Onze auto’s worden standaard rijklaar aangeboden. U kunt ook kiezen voor extra zekerheid door te kiezen voor één van onze afleverpakketen met BOVAG-garantie.

Zijn de auto’s voorzien van een geldige APK-keuring?
De auto’s worden standaard aangeboden met een geldige APK van minimaal 5 maanden. Indien u voor één van onze BOVAG-pakketten kiest, wordt de auto met minimaal 1 jaar geldige APK afgeleverd.

Kan ik mijn huidige auto ook inruilen bij Autobedrijf Selekt?
Ja, wij ruilen ook auto’s in. Voor een online indicatie kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben ook een zakelijke Whatsapp account om foto’s te ontvangen.

Kan ik een proefrit maken?
Ja, u kunt ten alle tijden vrijblijvend een proefrit maken. Het advies is wel om vooraf contact op te nemen, zodat hier een afspraak voor gemaakt kan worden.

In hoeverre zijn importauto’s betrouwbaar?
Wij kopen zorgvuldig in bij merkdealers in Duitsland waar de auto’s eerst worden geïnspecteerd en vervolgens door ons worden ingekocht. De uitgebreide onderhoudshistorie kan bij elke merkdealer (ook in Nederland) opgevraagd worden. Wij staan voor een transparante en eerlijke dienstverlening en doen ons best om aan te tonen dat u bij een betrouwbare partij uw nieuwe auto koopt.

Wat is het verschil tussen een marge en BTW auto?
De internetprijzen bij de advertenties zijn altijd all-in. Indien er BTW rust op een voertuig kunnen ondernemers de BTW terugvorderen bij de Belastingdienst. Dit is niet van toepassing voor particuliere kopers. Per voertuig wordt altijd zorgvuldig aangegeven hoe de prijs is opgebouwd (marge of BTW).

Is het mogelijk om de auto te financieren?
Dit is mogelijk voor zakelijke- en particuliere klanten, wij kunnen u hierin adviseren en met u meedenken indien gewenst. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina ‘’Financiering’’.