Over Autobedrijf Selekt B.V.

Wij kopen en verkopen auto’s en bieden voor deze voertuigen ook service- en onderhoudsbeurten aan. Door ons scherpe inkoopbeleid hebben wij een voorraad die bestaat uit exclusieve uitvoeringen tegen scherpe prijzen. Onze auto’s zijn in de meeste gevallen afkomstig van de eerste eigenaar en voorzien van een uitgebreide onderhoudshistorie.

Naast het selectief inkopen hebben wij altijd tijd én oor voor u. Een auto kopen moet een fijne ervaring zijn, hier proberen wij ons steentje aan bij te dragen. Geen enkele vraag en wens van de klant is voor ons te veel. Samen met u kijken we graag welke auto de ideale aansluiting is op uw wensen en behoeften. Onze vakmensen doen hun uiterste best om de auto piekfijn op te leveren en in overleg bepaalde wensen te vervullen. Omdat wij zelf beschikken over een werkplaats, kunnen we maatwerk eisen snel realiseren. Daarnaast werken wij al jaren samen met professionele vakgarages en vakmensen die voor dezelfde hoge kwaliteit gaan als wij.

Met de opgedane ervaring kunnen wij vakkundig advies geven en staan wij altijd voor u klaar. Op deze manier proberen wij iedere behoefte te vervullen met een geschikte auto en dit doen wij al sinds 2009 met heel veel plezier!

In onze showroom kunt u verschillende modellen bekijken en inspiratie opdoen. Komt u gerust eens langs, wij adviseren u graag en een kop koffie staat altijd klaar. Er is volop parkeergelegenheid en voor de kinderen is er een leuke speelhoek aanwezig.

Graag tot ziens!

Team Autobedrijf Selekt B.V.

Eigenaar
Eigenaar

Klanten Over ons